POBEDA PORODIČNIH VREDNOSTI: Tramp doneo zabranu za promenu pola! LGBT lobi pobesneo…

POBEDA PORODIČNIH VREDNOSTI: Tramp doneo zabranu za promenu pola! LGBT lobi pobesneo…

Američki predsednik Donald Tramp doneo je odluku koju će nesumnjivo podržati njegova izborna baza u konzervativnim i verskim krugovima.

Tramp je odlučio da ukine državne privilegije LGBT pojedince u zdravstvenom sistemu, koju je uspostavio njegov prethodnik Barak Husein Obama.

Američki sekretarijat za zdravstvo ocenio je da će nova pravila sprečiti “seksualnu diskriminaciju u skladu sa izvornim biološkim značenjem pojma pol”, izvestio je AP.

Loading...

Radiklane LGBT organizacije tvrde da je zaštita neophodna ljudima kojima je potrebna klinička promena pola, kao i transrodnim pojedincima.

Mnogi konzervativci podržavaju ovu Trampovu odluku uz obrazloženje da je Obamina politika prema LGBT grupacijama i privilegovani pristup zdravstvenom sistemu uskratio lekare za slobodu da donesu odluku u skladu sa svojom savešću ako su uvereni da se intervencija promene pola kosi sa njihovim moralnim načelima ili smatraju da je štetna i neadekvatna za nekog pacijenta.

Predsedavajuća Predstavničkog doma američkog Kongresa, ultra-levičarka Nensi Pelosi iz demokratske stranke uzvratila teorijama zavere i optužbama za mržnju.

“Verske slobode ne smeju biti izgovor za mržnju i bahatost, jer svaki Amerikanac ima pravo da potraži i dobije odgovarajuću medicinsku negu bez zastrašivanja i pritisaka”, rekla je Pelosi.

Tramp je u kampanji za izbore 2016. godine u kojoj je pobedio Hilari Klinton, javno rekao da neće podržavati LGBT agendu i istopolne brakove.

Loading...

U Srbiji država finansira operacije “promene pola” to jest kastracije osoba i pravljenja imitacije polnih organa, a takve operacije koštaju poreske obveznike po više hiljada evra.

Share:
  •  
  •  
  •  
  •  
Loading...

Leave a Comment