(FOTO) SVA U MODRICAMA: Migranti su me tukli dok nisam povraćala! ŽENE ŠIROM BALKANA POSTALE META NASILNIKA…

(FOTO) SVA U MODRICAMA: Migranti su me tukli dok nisam povraćala! ŽENE ŠIROM BALKANA POSTALE META NASILNIKA…

Žene u Beogradu, Obrenovcu, Šidu i drugim gradovima Srbije godinama su na meti migranata, a ni u regionu situacija nije ništa bolja. 

 

Devojka iz Sarajeva Iman Fagin (24) dugo će pamtiti 8. juni, kada su je u blizini Tržnog centra „Robot“ u sarajevskom naselju Dolac-Malta napala trojica migranata.

Loading...

Prema njenim rečima, brutalni napad se odigrao usred dana – oko 13:30 sati. Napadači su joj podmuklo prišli iza leđa i odmah počeli da je udaraju.

Taksista zaustavio vozilo

– Prvo sam pomislila da mi je ruksak zapeo za granu, ali kada sam se okrenula shvatila sam da se radi o napadu. Udarali su me i rukama i nogama, i sve je kratko trajalo, ali meni se učinilo kao večnost. Toliko su me tukli da sam povraćala – priča u jednom dahu Fagin.

Daleko teže posledice sprečio je jedan taksista, koji je zaustavio vozilo i istrčao. Migranti su se razbežali, ali su uspeli da uzmu novčanik sa dokumentima.

I danas oseća posledice

Loading...

– U tom metežu, ne mogu da se setim koji je bio taksi, da se čoveku zahvalim. Pozvala sam policiju, potom je stigla i Hitna pomoć, nakon čega sam otišla u Opštu bolnicu. Slikali su mi rebra, koja me i danas, dve nedelje nakon napada, bole. Završila sam s terapijom inekcija. Moram da idem na snimanje abdomena, kako bi utvrdili da li imam neke unutrašnje povrede – govori Fagin.

Slučaj prijavila policiji

Ova devojka, inače, balerina, odlučila je izaći u javnost sa pričom, kako bi građani shvatili šta se dešava na ulicama bh. prijestonice.

– Slučaj sam prijavila u Policijskoj stanici Novo Sarajevo. Policajci su nemoćni. Sve i da pronađu napadače, mogu ih zadržati do 24 sata, jer su strani državljani, a papiri koje imaju često su falsifikati – kaže Fagin i na kraju dodaje:

– Možda bih sve razumela da sam bila drska, da sam ih provocirala. Ali, ovako, iza leđa prići i tući devojku, nije u redu – zaključila je Fagin.

BONUS VIDEO – Više napadima migranata na devojčice školskog uzrasta u Srbiji, kao i nemaru države koja im dozvoljava da neometano ulaze u školska dvorišta pogledajte u sledećem snimku:

(Avaz)

Share:
  •  
  •  
  •  
  •  
Loading...

Leave a Comment