(FOTO) MOSKVA OSUDILA VUČIĆA: U Vašingtonu se ponašao kao prostitutka, otišao je da proda Kosovo!

(FOTO) MOSKVA OSUDILA VUČIĆA: U Vašingtonu se ponašao kao prostitutka, otišao je da proda Kosovo!

Latest News

Još jedan štetan sporazum po Srbiju, nije mogao da prođe bez reakcije zvanične Rusije.

Nakon Vučićeve posete Beloj kući u Vašingtonu i burnih reakcija na društvenim mrežama, stigla je još jedna prozivka – potparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova, uporedila je Vučića sa glumicom iz “Niskih strasti” koja je žena niskog morala i ljubitelj novca.

Naime, potparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova, prozvala je predsednika Srbije Aleksandra Vučića, praveći paralelu između njegove fotografije u Beloj kući i fotografije iz filma “Niske strasti”, prikazujući glumicu koja sedi prekrštenih nogu.

“Ako ste pozvani u Belu kuću, a stolica je postavljena kao da vas ispituju, sedite kao na fotografiji br.2, ko god da ste. Verujte mi”, napisala je ona.

Na njenu objavu na Fejsbuku usledio je i odgovor Marka Đurića, jednog od najbližih sledbenika Aleksandra Vučića.

“A zamisli taj predsednik nijednu ružnu reč protiv Rusije nije rekao, čak ni na tom mestu. A zamisli taj predsednik je kod ruskog predsednika i po sat i po vremena čekao na prijem i nikada nije tražio posebnu stolicu”.

“Ja Vam ne dozvoljavam da napadate ponosnu Srbiju. Sram Vas bilo”, napisao je Đurić na Tviteru, povodom kritike sproazuma kojim se Albancima priznaje 50% imovine na Gazvodama, a od Izraela zahteva da prizna nezavisnost južne srpske pokrajine.

Podsetimo, Američki predsednik Donald Tramp, predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijer Kosova Avdulah Hoti, potpisali su u petak u Beloj kući ekonomski sporazum.

“Sporna” fotografija, koju je podelila i Marija Zaharova, naišla je na ismevanje domaće javnosti, te je okarakterisana kao ponižavajuća za Srbiju.

Ova izjava Đurića je dodatno interesentna zbog insistiranja SNS da su njihovi predstavnici prvestveno Aleksnadar Vučić veoma pošovani i ugledni u svetu, ali i da istovremeno Putin ne želi da ih primi na vreme na sastanak, pa preko sat ipo vremena čekaju ispred vrata,

BONUS VIDEO – Pogledajte snimak Ane Branbić, kako je na konferenciji u Londonu pozvala migrante iz Severne Afrike da nasele Srbiju, obećavajući im državljanstva:


Izvor: N1/Newspanel.rs

Share:
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Comment