FILMSKA POTERA: Migranti ukrali automobil, policija ih jurila u pravcu Berkovića!

FILMSKA POTERA: Migranti ukrali automobil, policija ih jurila u pravcu Berkovića!

Ignorisali upozorenje policije da stanu.

Policijska stanica Bileća je prekjuče, oko 10:45 sati primila prijavu da su dve osobe za koje postoji osnov sumnje da su ilegalno prešla državnu granicu ukrali automobil Audi 80.

Prema rečima Jovane Cvijetić, portparola PU Trebinje, odmah po prijemu prijave policijski službenici Policijske stanice Bileća su o prijavi obavestili policijske službenike susednih Policijskih stanica.

Na regionalnom putu Bileća- Berkovići, u mestu Hatelji, patrola Policijske stanice Berkovići je pokušala da zaustavi ukradeni automobil, sa migrantima.

Međutim migranti nisu prezali od naredbe, a vozač automobila se oglušio na naređenje policijskog službenika i nastavio da vozi prema Berkovićima.

Policijski službenici su sa službenim automobilom krenuli za njima i sustigli su ih par kilometara dalje. Oba lica su lišena slobode u 11:20 sat” izjavila je Cvijetić.

Dodala je da će nakon konsultacija sa dežurnim tužiocem Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju, migranti zbog postojanja osnova sumnje da su počinila krivična dela krađa i sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje, biti predati u nadležnost OJT u Trebinju.

BONUS VIDEO – Pogledajte kako su migranti za samo 30 dana počinili preko 30 krivičnih dela, koji se kreću od ubistava, sečenja ruku, silovanja i krađi, do napada na decu: 

Izvor: Avaz.ba/Newspnel.rs

Share:
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Comment